Veikkaus Milih EveryMatrix kanggo New Online Casino Games Tender
toto

Veikkaus Milih EveryMatrix kanggo New Online Casino Games Tender

EveryMatrix , teknologi bisnis-kanggo-bisnis anjog lan panyedhiya isi, announced wis dianugerahi tender umum anyar dening Veikkaus , Rampung game-diduweni negara lan monopoli lotre.

Veikkaus Milih EveryMatrix kanggo Gaming Tender
Ketentuan kolaborasi anyar bakal weruh Veikkaus nggunakke konten kasino utama EveryMatrix kalebu solusi Integrasi iGaming lan solusi CasinoEngine. Togel HKG Kajaba iku, operator bakal entuk manfaat saka entuk akses menyang katalog saka supplier 65 panyedhiya game sing bakal terus berkembang. Monopoli game lan lotre Rampung negara uga entuk akses menyang konten saka Armadillo Studios lan Spearhead Studios, uga dhaptar panyedhiya sing dadi bagean saka EveryMatrix’s SlotMatrix . Pemilihan EveryMatrix minangka mitra Veikkaus sawise proses tender sing kompetitif. Kanthi atine, syarat-syarat perjanjian anyar kalebu enem taun.

” Kita seneng banget lan ngarepake kerjasama karo EveryMatrix. “

Jan Hagelberg, kepala produk ing Veikkaus
Jan Hagelberg , kepala produk Veikkaus ‘, mbatesi yen monopoli seneng karo kemitraan anyar karo EveryMatrix. Dheweke diterangno nalika kurban isi paling iku prioritas tombol kanggo Veikkaus, iku uga fokus ing kurban hiburan casino online aman kanggo sawijining pelanggan . Paling ora, nanging paling ora, Hagelberg nuduhake yen EveryMatrix duwe macem-macem portofolio game sing nawakake sawetara game paling apik ing industri kasebut.

Saiki, monopoli Finlandia Veikkaus duwe luwih saka 2 yuta pelanggan . Operator kasebut minangka anggota World Lottery Association (WLA) lan bagean saka Slot Gacor bathi dialihake menyang macem-macem program lan kampanye Finlandia kalebu karya pemuda, kampanye kesehatan, uga inisiatif budaya lan ilmu pengetahuan, ing antarane program liyane.

EveryMatrix Nduwe Kemitraan sing padha
Stian Hornsletten , kepala pejabat komersial EveryMatrix, nganggep tender sing mentas dianugerahi minangka tonggak penting kanggo perusahaan kasebut. Dheweke ngumumake manawa perusahaan kasebut wis nggawe kemitraan karo monopoli negara liyane lan saiki duwe kabeh pengalaman sing dibutuhake kanggo menehi layanan sing paling apik kanggo Veikkaus. Paling ora, Togel Sidney Hornsletten ujar: “Tim kita ngarep-arep ndhukung Veikkaus ing perjalanane, lan kita pengin miwiti sanalika bisa.”

” Menang Veikkaus minangka klien minangka tandha tonggak penting liyane kanggo EveryMatrix. “

Stian Hornsletten, kepala pejabat komersial ing EveryMatrix
Mung bubar, EveryMatrix ngumumake kesepakatan anyar karo Supremeland Gaming . Kolaborasi dicethakaké minggu kepungkur lan weruh Supremeland dadi partner eksklusif kanggo EveryMatrix kang SlotMatrix. Saiki, thanks kanggo tender anyar sing dianugerahi Veikkaus, EveryMatrix terus nggedhekake jejak global .