WSOP dan GGPoker Network melancarkan poker dalam talian WSOP.CA di Ontario
toto

WSOP dan GGPoker Network melancarkan poker dalam talian WSOP.CA di Ontario

Pembukaan bilik poker dalam talian yang dikawal sepenuhnya adalah tertakluk kepada perjanjian operasi dengan iGaming Ontario.

Kanada.- Siri Poker Dunia (WSOP) dan Rangkaian GGPoker telah mengumumkan pembukaan WSOP.CA , bilik poker dalam talian yang dikawal SDY Prize sepenuhnya, di wilayah Ontario Kanada . Ia akan dilancarkan pada awal April, tertakluk kepada perjanjian operasi dengan iGaming Ontario.

Pemain WSOP.CA akan mempunyai akses kepada kejohanan dan satelit WSOP eksklusif dan secara automatik akan didaftarkan dalam program kesetiaan Caesars Rewards. Sebaik sahaja bilik poker baharu dilancarkan, pemain GGPoker di Ontario akan berpeluang untuk memindahkan akaun mereka ke WSOP.CA.

Pengarah eksekutif WSOP, Ty Stewart , berkata: “Perkongsian ini menggabungkan jenama poker terbaik dengan perisian poker teratas, dan kami sangat teruja untuk melancarkan bilik poker dalam talian ini untuk pemain Result HK Ontario. Kami tidak sabar untuk melihat Ontarians layak untuk WSOP secara langsung di Las Vegas pada musim panas ini dan mencabar anak asli Daniel Negreanu untuk gelang emas.”

Daniel Negreanu , duta global GGPoker, menambah: “Sebagai orang asli Ontario yang bangga, saya sangat gembira kerana dua jenama terbesar poker telah hk prize bersatu untuk melancarkan WSOP.CA dan menawarkan komuniti poker Ontario tempat yang sesuai untuk bermain dalam talian. Anda akan melihat ganjaran dan kejohanan WSOP eksklusif, berjalan pada apl GGPoker.”